Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΜΠΑΛΤΑ)

Σκοπός μου είναι η βοήθεια και η προσφορά στους ανθρώπους του νησιού μας.

Ονομάζομαι Ελευθερία Ζουγανέλη (Μπαλτά). Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο νησί της Μυκόνου. Έχω υπάρξει αριστούχος μαθήτρια με πλήθος επαίνων και βραβεύσεων. Η αγάπη και ο ενθουσιασμός μου για τον τουρισμό και την προσφορά με έκαναν να ασχοληθώ ενεργά από μικρή ηλικία στην επιχείρηση των γονιών μου στον κλάδο αυτό.

Με χαρακτηρίζει η συνέπεια, η αφοσίωση και η αγάπη για κάθε σκοπό ή εργασία που αναλαμβάνω στη ζωή, ειδικά η χαρά της προσφοράς στους συνανθρώπους μας αλλά και στα γλυκά ζωάκια ή όπου υπάρχει πρόβλημα και ανάγκη.

Το χάρισμα της ενσυναίσθησης και της δοτικότητας το έμαθα από τους υπέροχους γονείς μου. Ο πατέρας μου, Γεράσιμος Ζουγανέλης (Μπαλτάς), από Βορνά, πάντα βοηθούσε σιωπηρά και αφιλοκερδώς την τοπική κοινωνία και ήταν ενεργό μέλος της. Η μητέρα μου, Ευαγγελία Κοντού, καλοσυνάτη και γλυκομίλητη, από το όμορφο χωριό μας, την Άνω Μερά.

Έχω σπουδάσει αγγλικά, ιταλικά, πιάνο, πληροφορική και λογιστική. Επίσης, ασχολήθηκα με την ενόργανη γυμναστική και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ψυχολογίας, Διαλογισμού και Ρεϊκι.

Σκοπός μου είναι η βοήθεια και η προσφορά στους ανθρώπους του νησιού μας. Από μικρή, δραστηριοποιούμαι στον κλάδο του τουρισμού και στον ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων. Αγαπώ υπερβολικά τη Μύκονο και τους ανθρώπους της.

Με έμφαση στα δυνατά μου στοιχεία, την οργανωτικότητα, τόσο σε γραφειοκρατικούς τομείς όσο και σε κοινωνικούς, μπορώ να προσφέρω με σαφείς κατευθύνσεις και να δώσω λύσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και στην επίλυση φλεγόντων θεμάτων της καθημερινότητας. Με απώτερο σκοπό και την από καρδιάς επιθυμία, το χαμόγελο στα πρόσωπα των πολιτών του αγαπημένου μας νησιού.

Έτσι όταν μου έγινε η πρόταση να μετέχω, απάντησα αμέσως θετικά γιατί πιστεύω στην καλλιέργεια και δυναμική προσωπικότητα του Δημάρχου, στοιχεία που έχουν φτάσει τόσο ψηλά τη Μύκονο τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, κάτι που κανείς άλλος Δήμαρχος μέχρι τώρα δεν κατάφερε!

Όλοι μαζί, ας ανεβάσουμε το νησί, τη Μύκονο μας, ψηλότερα από ποτέ. Μπορούμε...

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι