Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΚΟΥΝΤΖΑΣ ΘΩΜΑΣ

Συμπράττω με τον Κωνσταντίνο Κουκά γιατί του έχω εμπιστοσύνη για το έργο που μπορεί να προσφέρει -άλλωστε το έχει αποδείξει μέχρι σήμερα- και πρέπει να συνεχίσει να το κάνει για το νησί μας ακολουθώντας το πρόγραμμά του.

Ονομάζομαι Κούντζας Θωμάς. Γεννήθηκα το 1968 στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσα στην Αλεξάνδρεια όπου και τελείωσα όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Έχω αποφοιτήσει από τη Γυμναστική Ακαδημία (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο παίζοντας σε ημι-επαγγελματικές ομάδες και είχα εταιρεία ταχυμεταφορών.

Από το 2004, διδάσκω στη Δημόσια Εκπαίδευση. Το 2017 ήρθα στη Μύκονο ως αναπληρωτής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στον Πετεινάρο. Έκτοτε είμαι μόνιμος κάτοικος του νησιού και μόνιμος εκπαιδευτικός πλέον, καθώς διορίστηκα μόνιμος το 2022.

Στο νησί εξαρχής ήρθα μαζί με την οικογένειά μου. Τη σύζυγό μου Μαριάνθη Καλκάνη, που δραστηριοποιείται ως καθηγήτρια και τους δίδυμους γιούς μου, οι οποίοι τελείωσαν το Λύκειο στη Μύκονο και εργάζονται στο αεροδρόμιο.

Είμαι μέλος και έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα, από το 2023, έχω αναλάβει την ομάδα στίβου του Α.Ο. Μυκόνου.

Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του νυν Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά να συμμετέχω στο συνδυασμό «Πρωτοβουλία Δράσης», καθώς θα ήθελα να συμβάλω όσο μπορώ από την πλευρά μου στον τομέα του αθλητισμού καθώς και στο ζήτημα του στεγαστικού των εκπαιδευτικών.

Συμπράττω με τον Κωνσταντίνο Κουκά γιατί του έχω εμπιστοσύνη για το έργο που μπορεί να προσφέρει -άλλωστε το έχει αποδείξει μέχρι σήμερα- και πρέπει να συνεχίσει να το κάνει για το νησί μας ακολουθώντας το πρόγραμμά του. Η βοήθειά του και η συμβολή του στον τομέα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύτιμη και έχει προσφέρει πάρα πολλά.

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι