Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Θεωρώ «ευλογία» την ανάπτυξη του νησιού μας. Η ανάπτυξη αυτή όμως πρέπει να συνδυάζει αναβάθμιση των υποδομών, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη διατήρηση της φυσιογνωμίας του νησιού.

Ονομάζομαι Κατερίνα Αποστόλου. Γεννήθηκα το 1976 στην Αθήνα. Μεγάλωσα στη Μύκονο, στον Τούρλο και στον Πετεινάρο, όπου και κατοικώ με την οικογένειά μου. Πατέρας μου ήταν ο Μιχαήλ Αποστόλου του Χαράλαμπου και μητέρα μου είναι η Βασιλεία Κουκά. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Νάζο και έχουμε ένα γιο και μια κόρη. Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Μυκόνου και κατέχω πιστοποίηση στους υπολογιστές με φοίτηση 2 ετών σε ιδιωτική σχολή. Μιλάω δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Ιταλικά.

Έχω εμπειρία 20 χρόνων σε αρχιτεκτονικό γραφείο, ενώ τώρα δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στις οικογενειακές επιχειρήσεις, στον τομέα του τουρισμού και των ακινήτων.

Εμπιστεύομαι ξανά την «Πρωτοβουλία Δράσης» και το πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κουκά γιατί πιστεύω πως η νέα γενιά λόγω όρεξης, κουράγιου, υπομονής και τώρα πλέον και εμπειρίας, πρέπει να συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή.

Θεωρώ «ευλογία» την ανάπτυξη του νησιού μας. Η ανάπτυξη αυτή όμως πρέπει να συνδυάζει αναβάθμιση των υποδομών, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη διατήρηση της φυσιογνωμίας του νησιού. Γι’ αυτές τις αξίες και γι’ αυτούς τους στόχους θέλω να συμμετέχω στην ομάδα «Πρωτοβουλία Δράσης».

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι