Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΜΑΝΕΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 συμπράττω και πάλι με την “Πρωτοβουλία Δράσης” στο πλευρό του νυν Δημάρχου μας Κωνσταντίνου Κουκά γιατί συνεχίζει να μου αποπνέει την ίδια εμπιστοσύνη.

Γεννήθηκα στη Μύκονο το 1945, το γένος Γεωργούλη. Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί.

Πατέρας μου ήταν ο  Μυκονιάτης Σταύρος Μάνεσης, ο οποίος με απόλυτη ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον τόπο του αφιέρωσε κομμάτι του πανεπιστημιακού και συγγραφικού του έργου στη Μύκονο, τα ιδιώματα της Μυκονιάτικης διαλέκτου και την εκπαίδευση των νέων εκείνα τα δύσκολα χρόνια.  Στην κατοχή είχε ιδρύσει το Ημιγυμνάσιο Μυκόνου, ενώ το 1993 ο Δήμος Μυκόνου και οι μαθητές του από τα χρόνια της κατοχής, τον τίμησαν για τη συνολική του προσφορά στο νησί αναγνωρίζοντας το έργο του.   

Τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια τα πέρασα στην Αθήνα αποφοιτώντας από το Λύκειο Ζωγράφου, ενώ συνέχισα τις σπουδές μου στη Σχολή Ασυρματιστών Ε.Ν. αποκτώντας το αντίστοιχο πτυχίο.

Επαγγελματικά, δραστηριοποιούμαι στο νησί της Μυκόνου στον τομέα του τουρισμό όπου διαθέτω το δικό μου ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Προσπαθώ να συμβάλλω στον τομέα του αθλητισμού από την πλευρά μου και στηρίζω με κάθε δυνατό τρόπο επί χρόνια το Σύλλογο του Α.Ο. Μυκόνου και το Σύλλογο του Α.Ο. Άνω Μεράς.

Ενεργός στα κοινά του τόπου μου εξελέγην στο παρελθόν με το συνδυασμό του Αντρέα Φιορεντίνου, ως αντιπολίτευση. 

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 συμπράττω και πάλι με την “Πρωτοβουλία Δράσης” στο πλευρό του νυν Δημάρχου μας Κωνσταντίνου Κουκά γιατί συνεχίζει να μου αποπνέει την ίδια εμπιστοσύνη. Μέσα από την εμπειρία που έχει αποκτήσει ο ίδιος και η ομάδα μας, μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την Μύκονό μας συνεχίζοντας το έργο και το πρόγραμμά μας.

Από το 2019 έως και σήμερα είμαι Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μυκόνο.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι