Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΚΑΦΕΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σκοπός μου η καθημερινή επικοινωνία με κάθε πολίτη και η από κοινού συνεργασία με στόχο τις άμεσες παρεμβάσεις.
Στηρίζω περήφανα και πάλι τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά γιατί ξέρω ότι μαζί με τον πιο δημοκρατικό δήμαρχο υπάρχει γόνιμο και ευρύ πεδίο συνεργασίας.

Ονομάζομαι Γεώργιος Καφεντζής, του Θεοδώρου. Γεννήθηκα το 1982 και μέχρι τα εφηβικά μου χρόνια κατοικούσα στην Κεφαλονιά. Από το 2008, είμαι μόνιμος κάτοικος Μυκόνου, στην περιοχή Φανάρι. Είμαι παντρεμένος με την κόρη του Δαμιανού Ξενάριου, Ελένη και έχουμε ένα παιδί, τον Φίλιππο.

Τέσσερα χρόνια τώρα με την ομάδα «Πρωτοβουλία Δράσης» δίνω καθημερινό αγώνα.

Βασικός μου στόχος είναι να είμαι συνεπής και ειλικρινής όπως ξεκίνησα στην αρχή της διαδρομής μου και της πορείας μου, αρχές που με χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο.

Από πολύ μικρός έχω έρθει αντιμέτωπος με την αναπηρία, και γνωρίζω από προσωπική εμπειρία, τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κρίσιμα θέματα υγείας σωματικής και ψυχολογικής, κινητικότητας και αυτονομίας.

Πήρα την πρωτοβουλία και δημιούργησα την κίνηση «Το Καπάκι Να Κρατάς - Μύκονος» με μετρήσιμα αποτελέσματα στην κοινωνία μας, δίνοντας μέχρι τώρα 32 δωρεάν αναπηρικά αμαξίδια σε συμπολίτες μας.

Δημιούργησα την ομάδα «Χάρισέ το - Μύκονος» αποτελούμενη από 2.500 μέλη, ομάδα που προτρέπει την κοινωνία μας να μοιράζει απλόχερα αντικείμενα όλων των ειδών που θα κατέληγαν στα σκουπίδια.

Αντιπρόεδρος του Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου Μυκόνου και παρών σε κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καταθέτω συνεχώς ιδέες που έγιναν έργα και έδωσαν πνοή τόσο στον οργανισμό αλλά κυρίως στους Παιδικούς Σταθμούς.

Με εισήγησή μου, η Δημοτική αρχή σύναψε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας και διαμορφώθηκε άμεσα ειδικό πρόγραμμα για δωρεάν συνεδρίες σε παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Με εισήγηση μου και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και την επιστημονική του ομάδα έγινε η μελέτη για θέσεις πάρκινγκ ΑΜΕΑ.

Με εισήγηση μου προς τον Δήμο, σαν εκπρόσωπος της Extramilers, δημιουργήθηκε ψηφιακό υλικό που δείχνει και μιλά για την ανάγκη προσβασιμότητας, τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες των ΑΜΕΑ στο νησί μας, καλώντας τους να δουν από κοντά τις ομορφιές της Μυκόνου.

Με την δική σας εντολή θα ήθελα να ασχοληθώ με την κοινωνική μέριμνα, τον πολιτισμό, να ασχοληθώ με την ανακύκλωση, αλλά κυρίως να κάνω, όσο μπορώ, πραγματικότητα το όραμά μου για μια ισότιμη Μύκονο προς όλους.

Σκοπός μου η καθημερινή επικοινωνία με κάθε πολίτη και η από κοινού συνεργασία με στόχο τις άμεσες παρεμβάσεις.

Στηρίζω περήφανα και πάλι τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά γιατί ξέρω ότι μαζί με τον πιο δημοκρατικό δήμαρχο υπάρχει γόνιμο και ευρύ πεδίο συνεργασίας.

Η δημοκρατία είναι σύγκλιση και αγώνας ώστε να κάνουμε τις αρχές μας ισχυρότερες:

ΓΟΝΙΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι