Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΣΙΤΑΡΑ ΧΡΥΣΗ

Όλοι μαζί να ανεβάσουμε το νησί μας και να προστατέψουμε τη φυσιογνωμία του.

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ΜΒΑ από το πανεπιστήμιο του Stirling στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχω ζήσει και εργαστεί για 20 χρόνια σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες σε θέσεις διεύθυνσης πωλήσεων και γενικής διεύθυνσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 2016 μετακόμισα ως μόνιμος κάτοικος και επιχειρώ στο νησί της Μυκόνου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας που δημιουργήθηκαν όταν από την ηλικία των 20 ερχόμουν με κάθε ευκαιρία και περνούσα τον ελεύθερο μου χρόνο στο νησί. Αγάπησα την Μύκονο για την φυσική της ομορφιά, την ενέργεια της, το φως που ξεχειλίζει από τον ήλιο και την θάλασσα, αλλά πάνω από όλα για τους ανθρώπους της! Για εμένα ο κάθε τόπος είναι πάνω και πρώτα από όλα οι άνθρωποί του.

Ένας από τους ανθρώπους αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος Κουκάς. Τον Κωνσταντή (όπως τον φωνάζω) τον γνώρισα πριν από 22 χρόνια και μέσα στον χρόνο κατάλαβα πόσο πολύ αγαπάει αυτόν το τόπο. Ως Δήμαρχο τον θαύμασα για την πρωτοπόρα και στρατηγική σκέψη του, τον ακέραιο χαρακτήρα του, το ακούραστο πνεύμα του, την αποτελεσματικότητα στις υποσχέσεις του και την συνεχή προσπάθεια του να κάνει το όραμα του για την Μύκονο πραγματικότητα. Για αυτούς τους λόγους, αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του και να προσφέρω στο έργο που έχει ξεκινήσει για το νησί που αγαπώ. Όλοι μαζί να ανεβάσουμε το νησί μας και να προστατέψουμε τη φυσιογνωμία του.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι