Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΚΟΥΚΑ ΝΙΚΗ

Στηρίζω τον Κωνσταντίνο Κουκά και σε αυτές τις εκλογές, γιατί πιστεύω και είδα πως ο τόπος μου εξελίχθηκε, προβλήθηκε, αναγνωρίσθηκε και απέκτησε υποδομές και θεμέλια για να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο με τον τρόπο και το μέτρο που του αξίζει.

Είμαι η Νίκη Κουκά, του Γεωργίου και της Κανέλλας, μόνιμος κάτοικος της Άνω Μεράς και μεγαλωμένη από μικρή στον τόπο μου. Συνεχίζω να μένω στο Παλαιόκαστρο.

Έχω 3 γιους, τον Μάρκο, τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο.

Έχω φοιτήσει ως βοηθός λογιστή σε Ιδιωτικό Κολλέγιο και μιλώ την Αγγλική γλώσσα. Στο παρελθόν εργάστηκα σε λογιστικό γραφείο και τα τελευταία τρία χρόνια, έχω εργαστεί στο Δήμο Μυκόνου, στο Γραφείο Προσωπικού, στον Αερολιμένα Μυκόνου, στο κατάστημα Duty Free και σε εμπορική επιχείρηση. Τα περισσότερα χρόνια ασχολήθηκα με τα παιδιά μου, το σπίτι μου και την οικογένειά μου.

Στηρίζω τον Κωνσταντίνο Κουκά και σε αυτές τις εκλογές, γιατί πιστεύω και είδα πως ο τόπος μου εξελίχθηκε, προβλήθηκε, αναγνωρίσθηκε και απέκτησε υποδομές και θεμέλια για να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο με τον τρόπο και το μέτρο που του αξίζει. Είναι ικανός, μορφωμένος, αφοσιωμένος στη δουλειά του και αρκετά έμπειρος ώστε να μπορεί να συνεχίσει το έργο του για το καλό του τόπου μας. Έχει διαμορφώσει την πιο ισχυρή και αποτελεσματική ομάδα που εμπνέει ασφάλεια για το μέλλον του τόπου μας.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι