Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Σκοπεύω από την πλευρά μου να είμαι πάντα στης επάλξεις, στον δρόμο, βλέποντας και ακούγοντας τα όσα συμβαίνουν, ώστε να προσπαθήσω να είμαι κοντά σε όλους, συμβάλλοντας στη λύση των όποιων προβλημάτων.

Ονομάζομαι Ιωάννης Θεοδοσιάδης. Είμαι μόνιμος κάτοικος του νησιού από το 2012.

Όλα αυτά τα χρόνια εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ πριν το 2012, ήμουν τεχνικός σύμβουλος εξειδικευμένων υλικών σε δομικά υλικά για 10 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Καθώς δραστηριοποιούμαι στο νησί μας εδώ και έντεκα χρόνια και έχοντας παράλληλα τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθώ και να βοηθήσω με όλη μου την δύναμη, συστρατεύομαι με τον Κωνσταντίνο Κουκά και την «Πρωτοβουλία Δράσης» με στόχο να συνεχιστεί το έργο του Δημάρχου μας ώστε να δημιουργηθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να παραμείνει το νησί μας στην κορυφή, όμορφο και φιλικό τόσο για εμάς που ζούμε εδώ όσο και για τους επισκέπτες.

Προς αυτή την κατεύθυνση και θέτοντας στον Δήμαρχό μας Κωνσταντίνο Κουκά την απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά του νησιού, σκοπεύω από την πλευρά μου να είμαι πάντα στης επάλξεις, στον δρόμο, βλέποντας και ακούγοντας τα όσα συμβαίνουν, ώστε να προσπαθήσω να είμαι κοντά σε όλους, συμβάλλοντας στη λύση των όποιων προβλημάτων.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι