Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΝΙΚΟΛΑΡΙΔΙ) ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Αφουγκράζομαι τα προβλήματα των συμπολιτών μου και προσπαθώ να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για την επίλυση τους.

Γεννήθηκα το 1976 στη Μύκονο, στην Άνω Μερά όπου και κατοικώ, χωρίς να την εγκαταλείψω έως σήμερα παρά μόνο για πολύ μικρά διαστήματα. Γονείς μου είναι ο Γιάννης Νικολάου Ζουγανέλης («Νικολαρίδι») και η Λίζα Παναγιώτη Λοΐζου («Λωλάδα»).

Είμαι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Χατζησπύρο, και μητέρα τριών αγοριών, του Αλέξανδρου, του Γιάννη και του Αποστόλη.

Έχω αποφοιτήσει από το Λύκειο Μυκόνου και μιλάω Αγγλικά. Επαγγελματικά απασχολούμαι στην παροχή υπηρεσιών τοπικής γαστρονομίας.

Πάνω από 20 χρόνια συμμετέχω ενεργά σε φορείς, συλλόγους και σε εθελοντικές οργανώσεις. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από τα σχολικά μου χρόνια, όπου και είχα εκλεγεί στο Πενταμελές και στο Δεκαπενταμελές.

Αργότερα, ως μητέρα, διετέλεσα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του Νηπιαγωγείου Μαραθιού επί μία τετραετία και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Άνω Μεράς για έξι χρόνια, καθώς επίσης μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών «Ανωμερίτισσες».

Το 2019, εξελέγην μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Άνω Μεράς, ενώ τους τελευταίους μήνες βρίσκομαι στη θέση της Προέδρου. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων, είμαι μέλος του ΔΣ της ΚΔΕΠΠΑΜ, του Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου και της ΔΕΥΑΜ.
Προσωπικός μου σκοπός και ανάγκη είναι να βοηθήσω τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, καθώς επίσης να φέρω εις πέρας τα προγραμματισμένα και απαιτούμενα έργα, μικρά και μεγάλα, που είχε στο μυαλό του ο πατέρας μου ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ως πρόεδρος τα προηγούμενα έτη.

Στηρίζω και σε αυτές τις εκλογές την «Πρωτοβουλία Δράσης» και τον Κωνσταντίνο Κουκά γιατί πιστεύω ότι αγαπά την γενέτειρά του, την Άνω Μερά, έχει αποδείξει ότι αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και νοιάζεται για τη λύση τους.

Στόχος μου να αγωνιστώ για τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την προστασία του φυσικού κάλλους του νησιού μας, τη συνέχιση της παράδοσής μας αλλά και τη διατήρηση της αυθεντικότητας της Μυκόνου.

Αφουγκράζομαι τα προβλήματα των συμπολιτών μου και προσπαθώ να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για την επίλυση τους.

Νοιάζομαι για το χωριό μου που τόσο αγαπώ!

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι