Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΔΡΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στόχος μου είναι να συνδράμω όπως μπορώ το Δήμο στην ενίσχυση του πολιτισμού και στην περαιτέρω αναβάθμιση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Δρούλιας. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1990. Κατάγομαι από την Άνω Μερά, στην οποία και ζω τα τελευταία χρόνια. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών – Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Μιλάω Αγγλικά.

Από την ηλικία των 26 ετών, εμφανίζομαι με τον αδελφό μου σε καλλιτεχνικό συγκρότημα με την επωνυμία Droulias Brothers. Λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, ταξιδεύω συχνά ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο νησί μας και έλαβα τη στήριξη των Μυκονιατών και γι’ αυτό το λόγο, αισθάνομαι ότι οφείλω να ανταποδώσω στον τόπο μου.

Εμπιστεύομαι και σε αυτές τις εκλογές τον συνδυασμό της «Πρωτοβουλίας Δράσης» και τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά προσωπικά, γιατί θεωρώ πως πρέπει να συνεχίσει το έργο του για το νησί μας καθώς ο τόπος μας χρειάζεται νέα μυαλά και όχι παλιές νοοτροπίες. Στόχος μου είναι να συνδράμω όπως μπορώ το Δήμο στην ενίσχυση του πολιτισμού και στην περαιτέρω αναβάθμιση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι