Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

Ανανεώνω την στήριξή μου στην «Πρωτοβουλία Δράσης» και στον Κωσταντίνο Κουκά, καθώς είμαι βέβαιος πως έχουν μπει οι βάσεις ώστε να υλοποιηθούν τα όνειρά μου για την Μύκονο.

Ονομάζομαι Δαμιανός Παπουτσάς και γεννήθηκα στη Μπαρκιά Μυκόνου το 1958. Ο πατέρας μου ήταν ο Μάρκος Παπουτσάς και η μητέρα μου είναι η Μαρουλώ Γαλούνη. Είμαι παντρεμένος με την Μορφούλα Παπουτσά κι έχουμε δυο γιους, τον Μάρκο και τον Βαγγέλη. 

Αγαπώ πολύ τη θάλασσα και ασχολούμαι με αυτή από μικρό παιδί. Έγινα λεμβούχος και από το 1985 είμαι επαγγελματίας αλιέας. Διατέλεσα γραμματέας του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων και από το 1997 ασκώ τα καθήκοντα του Προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Μυκόνου. Έχω υπάρξει Αντιπρόεδρος στον Κυνηγετικό Σύλλογο Μυκόνου. Είχα την τιμή να μου απονεμηθούν το 2001, Βραβείο τιμής ένεκεν της διάσωσης των επιβατών «ΗΡΑ», το 2002 το Βραβείο τιμής από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου στην Ναυτική Εβδομάδα 2002, το 2011 Βραβείο τιμής ένεκεν για τη πολυετή προσφορά μου στο Δήμο Μυκόνου ως απερχόμενος Δημοτικός Σύμβουλος και το 2012 Βραβείο τιμής ένεκεν για τη πολυετή προσφορά μου στο Δ.Σ. του Σωματείου Αλιέων Μυκόνου. Από το 1998-2010, διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής και του Λιμενικού Δημοτικού Ταμείου. Συμμετέχω ενεργά στην Ομάδα Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης.

Το 2014 έως το 2019 διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος με την «Πρωτοβουλία Δράσης». Από το 2014 έχω αναλάβει Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού όπου παραμένω έως και σήμερα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το έργο της Δημοτικής Αρχής και το «νοικοκύρεμα» που έχει γίνει σε όλους τους τομείς. Ανανεώνω την στήριξή μου στην «Πρωτοβουλία Δράσης» και στον Κωσταντίνο Κουκά, καθώς είμαι βέβαιος πως έχουν μπει οι βάσεις ώστε να υλοποιηθούν τα όνειρά μου για την Μύκονο.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι