Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΠΑΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ

Ζητώ λοιπόν την ψήφο σας, ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας και γνωρίζετε πολύ καλά πως θα είμαι ΕΔΩ και στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα.

Ονομάζομαι Ειρήνη Πάουλα, κόρη του Αντώνη και της Ευαγγελίας Ζουγανέλη-Μπαλτά. Παντρεμένη με τον Γιώργο Νέδο, έχουμε έναν γιο, τον Αστέρη 11 ετών. Αποφοίτησα από το Λύκειο Μυκόνου και ξεκίνησα σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Αγγλία και Τουριστικού πράκτορα στην Αθήνα. Παρακολούθησα με επιτυχία μαθήματα της Ιταλικής γλώσσας στο πανεπιστήμιο ξένων γλωσσών στην Περούτζια. Διατηρώ και διευθύνω ιδιόκτητο ξενοδοχείο.

Μέλος του Σωματείου των Ξενοδόχων Μυκόνου, ενώ στο παρελθόν ήμουν μέλος του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων, έχω εκπροσωπήσει το νησί μας σε πολλές εγχώριες και διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις. Επίσης υπήρξα Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Σύγχρονη Παιδεία. Παράλληλα, αναπτύσσω δράση σε εθελοντικές δράσεις προς όφελος τον συμπολιτών μου καθώς και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις με την Εθελοντική Ομάδα διοργάνωσης των δράσεων του Δήμου και στο Δίχτυ Αγάπης. Επίσης, είμαι εκλεγμένο μέλος στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Μυκόνου. Μέλος στο ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ.

Δέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου μας, Κωνσταντίνου Κουκά, να συμμετάσχω εκ νέου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας Δράσης», διότι είναι άνθρωπος νέος και έξυπνος, με εμπειρία και γνώση, με πολλή όρεξη για τομές και όραμα για το αύριο. Κατάφερε να ισορροπήσει την διοίκηση του Δήμου, ανάμεσα στην αλματώδη τουριστική ανάπτυξη των τελευταίων ετών και στη διασφάλιση των κανόνων και των αρχών λειτουργίας υπέρ των Δημοτών του. Ανέδειξε επιπλέον το νησί μας σε κορυφαίο προορισμό σε διεθνή και εγχώρια φόρουμ, ενώ ταυτόχρονα κατάφερε να διαχειριστεί με ιδιαίτερη επιτυχία τις άμεσες συνέπειες της οικονομικής κρίσης καθώς και των δύο ετών της πανδημίας. Πλαισιώνεται από μία ομάδα ανθρώπων που προέρχονται  από όλους τους πολιτικούς και επαγγελματικούς χώρους και εκπροσωπούν όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα των συμπολιτών μας.

Ζητώ λοιπόν την ψήφο σας, ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας και γνωρίζετε πολύ καλά πως θα είμαι ΕΔΩ και στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα.

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι