Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Η αγάπη μου λοιπόν αυτή για τη Μύκονο με έκανε να αποφασίσω να εμπλακώ και στα κοινά του τόπου προσφέροντας από την πλευρά μου ό,τι μπορώ σε κάθε τομέα της καθημερινότητας, με στόχο τη συνεχή βελτίωση του επιπέδου ζωής.

Ονομάζομαι Ανέστης Γεωργιάδης. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1969 και μεγάλωσα στο Κερατσίνι. Είμαι πατέρας δυο υπέροχων παιδιών, μιας κόρης και ενός γιου.

Σπούδασα στη Βάρνα της Βουλγαρίας Ιατρική. Διετέλεσα τη στρατιωτική μου θητεία ως γιατρός στη Ρόδο και στο 401 ΓΣΝΑ. Με το πέρας της θητείας μου, υπηρέτησα το αγροτικό μου στα Κουφονήσια το 1997. Ξεκίνησα την ειδικότητα της ορθοπαιδικής χειρουργικής τραυματολογίας, αρχικά στο 401 ΓΣΝΑ και ακολούθως στο Ασκληπιείο Βούλας. Έλαβα την ειδικότητα το 2005 και ακολούθησε διδακτορική διατριβή στο ΕΚΠΑ. Στη συνέχεια ακολούθησε πολύχρονη επαγγελματική απασχόληση στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είμαι γνώστης της Αγγλικής, Γαλλικής και Βουλγαρικής γλώσσας.

Στη Μύκονο ήρθα το 2017 στο Sea Medical Health Clinic, στο οποίο προσφέρω τις υπηρεσίες μου έως και σήμερα. Η αγάπη μου, τόσο για το νησί, όσο και για τους ανθρώπους του, με βοήθησε ώστε να αποφασίσω την μόνιμη διαμονή μου σε αυτό. Επιπλέον, για 5 χρόνια προσφέρω τις ιατρικές μου υπηρεσίες στον αθλητικό τομέα του νησιού (ποδοσφαιρικές ομάδες) παίδων και ενηλίκων και ιδιαιτέρως τα 2 τελευταία χρόνια στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Η αγάπη μου λοιπόν αυτή για τη Μύκονο με έκανε να αποφασίσω να εμπλακώ και στα κοινά του τόπου προσφέροντας από την πλευρά μου ό,τι μπορώ σε κάθε τομέα της καθημερινότητας, με στόχο τη συνεχή βελτίωση του επιπέδου ζωής.

Συστρατεύομαι με τον Κωνσταντίνο Κουκά και την παράταξή «Πρωτοβουλία Δράσης», καθώς διέκρινα πως αυτά τα χρόνια που είναι Δήμαρχος μέσω του έργου του και της διαχείρισης που κάνει έως και σήμερα, η Μύκονος έχει εξελιχθεί στους τομείς της καθημερινότητας, του τουρισμού, του αθλητισμού, της παιδείας και του πολιτισμού. Πιστεύω πως έχει αποδείξει πόσο ικανός και καθαρός είναι και ο μόνος που μπορεί να συνεχίσει με επιτυχία αυτό το έργο για τις μελλοντικές γενιές.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι