Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΔΩΡΟΘΕΟΣ- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Συμμετέχω ενεργά και με μεγάλη μου χαρά στην παράταξη «Πρωτοβουλία Δράσης» γιατί στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κουκά αλλά και στο κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά, βρήκα την πιο αληθινή και πιο ουσιαστική αντιμετώπιση στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μου για το μέλλον του νησιού μας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Τα καλοκαίρια μου τα περνούσα από μικρό παιδί στον Τούρλο με την αγαπημένη μου γιαγιά Μαρουλίνα Zουγανέλη-Ρούσση. Ακούω στο όνομα του θείου μου Δωρόθεου Α’, Δημήτριου Στέκα, Μητροπολίτη Σύρου. Παντρεμένος με την Κατερίνα Μιχαλοδημητράκη, έχουμε δυο υπέροχους γιους.

Σήμερα επιχειρηματίας στο νησί μας από το 2009 με το πρώτο οπτικό κατάστημα σε ιδιόκτητο χώρο και με τουριστικές επιχειρήσεις. Αυτή την περίοδο πραγματοποιώ τη διατριβή μου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» ως Υπ. Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών. Έχω ένα πλούσιο ερευνητικό, διδακτικό και συγγραφικό έργο, ακαδημαϊκά συγγράμματα προπτυχιακών σπουδών με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας, δημοσιεύσεις με ετεροαναφορές σε ξένα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.

Τη Μύκονο την θεωρώ έναν ευλογημένο τόπο που χρειάζεται την παρουσία και συμμετοχή όλων μας ώστε να την προστατέψουμε και να την εμπλουτίσουμε. Συμμετέχω ενεργά και με μεγάλη μου χαρά στην παράταξη «Πρωτοβουλία Δράσης» γιατί στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κουκά αλλά και στο κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά, βρήκα την πιο αληθινή και πιο ουσιαστική αντιμετώπιση στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μου για το μέλλον του νησιού μας. Εμπειρία, ικανότητα, τόλμη, δημοκρατικότητα είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν την πορεία μας. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας. Ζητώ την ψήφο σας για να είμαι παρών και να συνεισφέρω με κάθε τρόπο!

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι