Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΓΑΪΤΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΑΤΙΑΝΗ

Είμαι έτοιμη να ανταποκριθώ σε όποια καθήκοντα μου ανατεθούν, ή ως υπεύθυνη για έναν τομέα δράσης και γι΄ αυτό συστρατεύομαι με την ομάδα «Πρωτοβουλία Δράσης» του Κωνσταντίνου Κουκά. Έχω τη γνώση, έχω τη διάθεση, έχω το μεράκι και την ατελείωτη αγάπη για το νησί μας.

Ονομάζομαι Κατερίνα Γαϊτάνη. Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Κατοικώ μόνιμα στη Μύκονο από το 2009.

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (με κατεύθυνση Ψυχολογίας) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω συμμετάσχει σε εργασίες του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με θέμα «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση» και έχω λάβει μέρος σε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Στον κόσμο των επιχειρήσεων λέμε πως ένας διευθυντής είναι τόσο ικανός όσο το άθροισμα των ικανοτήτων των υφισταμένων του. Μεταφέροντας το παράδειγμα στον Δήμο, μπορούμε να πούμε πως ένας Δήμαρχος είναι τόσο ικανός όσο το άθροισμα των ικανοτήτων των δημοτικών συμβούλων του.

Κάτοικος Μύκονου τα τελευταία 14 χρόνια με ειλικρινές ενδιαφέρον για το νησί μας, καλώ τον κόσμο να με στηρίξει με σκοπό να τον εκπροσωπήσω επάξια στον Δήμο Μυκόνου. Είμαι έτοιμη να ανταποκριθώ σε όποια καθήκοντα μου ανατεθούν, ή ως υπεύθυνη για έναν τομέα δράσης και γι΄ αυτό συστρατεύομαι με την ομάδα «Πρωτοβουλία Δράσης» του Κωνσταντίνου Κουκά. Έχω τη γνώση, έχω τη διάθεση, έχω το μεράκι και την ατελείωτη αγάπη για το νησί μας. Ζητώ την ψήφο σας!

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι