Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΝΑΖΟΥ ΑΡΓΥΡΩ (ΑΝΑΚΤΑ)

Θα ήθελα, μέσα από το Δήμο, να ασχοληθώ με τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας και να συμβάλλω στην ολική αναμόρφωση και προστασία του οικισμού.

Είμαι η Αργυρώ Νάζου (Άνακτα), κόρη του Γιάννη Νάζου (Άνακτα) και της Νίκης Νάζου, το γένος Γαλούνη.

Μεγάλωσα στο Κάστρο, στη Μικρή Βενετία, στη Χώρα και έχω αποφοιτήσει από το Λύκειο Μυκόνου.

Είμαι μητέρα δυο παιδιών οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι και ενεργοί πολίτες του τόπου μας.

Οι γονείς μου και η οικογένειά μου ήταν πρωτεργάτες του τουρισμού, εξασφαλίζοντας την ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Δήλο ενώ η μητέρα μου ασχολήθηκε από παιδί με τον τουρισμό. Η συνέχεια ήταν δική μας, όπου διατηρούσα επί 30 χρόνια με επιτυχία επιχείρηση εστίασης στη Χώρα.

Θα ήθελα, μέσα από το Δήμο, να ασχοληθώ με τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας και να συμβάλλω στην ολική αναμόρφωση και προστασία του οικισμού. Η εμπειρία που έχω σε θέματα τουρισμού βασίζεται στο γεγονός ότι από μικρή παρακολούθησα αυτό που σήμερα ονομάζουμε «το θαύμα της Μυκόνου». Γνωρίζω λοιπόν τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις προοπτικές της ανάπτυξης του τουρισμού και είμαι πρόθυμη να βοηθήσω στις λύσεις.

Μια άλλη μου αγάπη είναι τα ζώα. Ως ενεργή και δραστήρια πολίτης του τόπου μου, φροντίζω να προσφέρω βοήθεια στις φιλοζωικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα. Ο εθελοντισμός μου, χρόνια τώρα, στον τομέα αυτό μου δίνει ελπίδα πως μπορώ να εμπνεύσω σεβασμό και αποτελεσματική προστασία για τα αδέσποτα, εξασφαλίζοντας πολιτισμένο περιβάλλον και αξιοπρεπή εικόνα στους επισκέπτες μας.

Στηρίζω με πίστη και βεβαιότητα την «Πρωτοβουλία Δράσης», ως υποψήφια στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά, ώστε να συνεχίσει να υλοποιεί το σημαντικό έργο του για τη Μύκονο και να διαμορφώνει τις κατάλληλες πολιτικές που προάγουν την καθημερινότητα του Μυκονιάτη και των επισκεπτών του νησιού μας. Ανήκω κι εγώ στη νέα γενιά Μυκονιατισσών που ξέρουν να διαμορφώνουν και να διεκδικούν το μέλλον τους. Μιας γενιάς που ξέρει να αγωνίζεται για τα δικαιώματά της. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε με διάλογο και συνεργασία, όπως ακριβώς μας αξίζει.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι