Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΜΑΡΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Σκοπός μου είναι να συμβάλλω όσο μπορώ από την πλευρά μου σε ό,τι  μου ζητηθεί έχοντας νέες ιδέες και διάθεση να εξελίξω τον τόπο μου.

Ονομάζομαι Μάρκος Κοντιζάς. Γεννήθηκα το 1993 στην Αθήνα και μεγάλωσα στη Μύκονο. Πατέρας μου είναι ο Στέφανος Κοντιζάς (Marco Polo) και μητέρα μου η Σπυριδούλα. Είμαι εγγονός του Μάρκου Κοντιζά, ο οποίος δημιούργησε την οικογενειακή επιχείρηση το εστιατόριο «Marco Polo» στη Χώρα της Μυκόνου.

Τελείωσα όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης στη Μύκονο. Στη συνέχεια, λόγω σπουδών εγκαταστάθηκα στην Αθήνα όπου παρακολούθησα για ένα έτος σεμινάρια στον τομέα της Διοίκησης των Επιχειρήσεων στο New York College και για δυο χρόνια φοίτησα στη Σχολή του ANT1 ηχοληψία και μουσική παραγωγή.

Το 2015 επέστρεψα στο νησί μόνιμα. Συνεχίζω να δραστηριοποιούμαι στον τομέα της μουσικής, κάτι που κάνω από τα 17 μου μέχρι και σήμερα, παίζοντας στα μεγαλύτερα club του νησιού μας καθώς και του εξωτερικού.

Παράλληλα, έχω συμβόλαια με δυο δισκογραφικές εταιρείες ως μουσικός παραγωγός αλλά και για την μουσική που γράφω ο ίδιος. Από το 2022, ανέλαβα τη λειτουργία της οικογενειακής μας επιχείρησης «Marco Polo».

Αποφάσισα να εμπλακώ με τα κοινά του τόπου μας γιατί ως νέος επιχειρηματίας, θα ήθελα πέρα από τη λειτουργία και την οργάνωση μιας επιχείρησης, να μάθω πως λειτουργεί η δημόσια διοίκηση σε διάφορους τομείς του νησιού, καθώς μου αρέσει να εξελίσσομαι και να μαθαίνω νέα πράγματα.

Σκοπός μου είναι να συμβάλλω όσο μπορώ από την πλευρά μου σε ό,τι  μου ζητηθεί έχοντας νέες ιδέες και διάθεση να εξελίξω τον τόπο μου.

Συμπράττω με τον Κωνσταντίνο Κουκά και την «Πρωτοβουλία Δράσης» γιατί πιστεύω στο έργο του. Είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πόσο κοινωνικός είναι και πόσο κοντά σε όλους τους πολίτες του νησιού μας κάθε φορά που κάποιος τον χρειάζεται. Πιστεύω πως είναι ο μόνος που μπορεί να προσφέρει στο νησί από τη θέση του Δημάρχου συνεχίζοντας το πρόγραμμά του με όραμα για τις επόμενες γενιές.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι