Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΛΑΓΑΜΤΖΗ ΜΑΡΟΥΣΩ

Πιστεύω στις γνώσεις, στην εμπειρία μας και στη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση του νησιού μας με Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Κουκά.

Ονομάζομαι Λαγαμτζή Μαρουσώ. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984, από μητέρα Μυκονιάτισσα, την Ειρήνη, το γένος Σιδερή, από την Μαού της Άνω Μεράς, και πατέρα τον Μιχάλη Λαγαμτζή από την Καρδίτσα.

Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ Μεσολογγίου, Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής. Έχω άδεια Λογιστή Α’ τάξης και εξασκώ το επάγγελμα της λογίστριας πλέον ως ελεύθερη επαγγελματίας από το 2022.  Γνωρίζω Αγγλικά. Είμαι μέλος της «Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης».

Συστρατεύομαι και σε αυτές τις εκλογές με τον Κωνσταντίνο Κουκά και την «Πρωτοβουλία Δράσης» όπως είχα πράξει το 2014 και το 2019.  Στόχος να συνεχιστεί το έργο μας και την επόμενη πενταετία  με όραμα για τις επόμενες γενιές. Ο Κωνσταντίνος Κουκάς έχει αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας καθώς έφτασε τη Μύκονο στην κορυφή και είναι ο μόνος που μπορεί να συνεχίσει να το κάνει με επιτυχία. Πιστεύω στις γνώσεις, στην εμπειρία μας και στη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση του νησιού μας με Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Κουκά.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι