Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΓΚΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η συνεργασία με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Δράσης» και την ομάδα των έμπειρων αυτό-διοικητικών που την πλαισιώνουν παρέχει όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη 5ετία.

Ονομάζομαι Νικόλαος Γκέλος. Μεγάλωσα στη Μύκονο. Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Κουσαθανά από το 2004 κι έχουμε 2 παιδιά, την Δέσποινα-Μαρία και τον Ανδρέα.

Τέλειωσα το Λύκειο Μυκόνου. Είμαι απόφοιτος BSc BUSINESS ECONOMICS του Queen Mary College, University of London (1991-1994) και απόφοιτος Master MA Entrepreneurship and Competitive Strategy, University of Reading, UK (1994-1995).

Με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας το 1995, εργάστηκα στον Δήμο Μυκόνου για την σύσταση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μυκόνου (ΔΕΥΑΜ), όπου διετέλεσα Προϊστάμενος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών μέχρι τον Οκτώβριο 2001.

Τον Νοέμβριο του 2001 εργάστηκα στην Τράπεζα Κύπρου στις χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων και το 2007 ανέλαβα Διευθυντής του Καταστήματος Μυκόνου μέχρι τον Ιανουάριο 2015.

Το 2014 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος και ανέλαβα Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Μυκόνου μέχρι τον Ιανουάριο 2019. Στις εκλογές του Μαΐου 2019 εκλέχθηκα πάλι δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μυκόνου με τον συνδυασμό της αντιπολίτευσης.

Η επόμενη δημοτική θητεία είναι κρίσιμη για τον τόπο. Η συνεργασία με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Δράσης» και την ομάδα των έμπειρων αυτό-διοικητικών που την πλαισιώνουν παρέχει όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη 5ετία.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι