Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ)

Συνεχίζω να συμπράττω με την ομάδα «Πρωτοβουλία Δράσης» γιατί είναι η μόνη απάντηση και εγγύηση στις σύγχρονες προκλήσεις.

Κόρη του Δημήτρη Ανδρόνικου και της Δέσποινας. Μεγάλωσα εδώ και αποφοίτησα από το Λύκειο της Μυκόνου. Φοίτησα στο Πανεπιστήμιο Hull στην Αγγλία στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing, με μεταπτυχιακό στο Strategic Management στο Kingston. Εργάστηκα χρόνια σε χρηματιστηριακές εταιρείες. Αποφάσισα να επιστρέψω να ζήσω και να εργαστώ στην Μύκονο. Το 2005, δημιούργησα την πρώτη εταιρεία εξυπηρέτησης concierge στην Ελλάδα, την TA-MYKONOS, έχοντας στις δραστηριότητες της επίσης το Real Estate & Event Planning. Παντρεμένη με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Καλλία, έχουμε ένα γιο. Δραστηριοποιούμαι πλέον στον τουριστικό τομέα.

Από το 2014, δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κωνσταντίνου Κουκά «Πρωτοβουλία Δράσης». Ως Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, έχω εκπροσωπήσει το νησί με σε δεκάδες τουριστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις ανά τον κόσμο και έχω εμπλακεί ενεργά και αποτελεσματικά στην διοργάνωση της παγκόσμιας προβολής της Μυκόνου, όπως στην παγκόσμια έκθεση EXPO DUBAI 2020 για την προβολή της Δήλου.

Με την ιδιότητα της Δημοτικής Συμβούλου και προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των διαρρήξεων στο νησί μας, πρόσφατα έκανα πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τοποθέτηση καμερών ελέγχου κυκλοφορίας και καταπολέμησης αξιόποινων πράξεων στο νησί, η οποία πρόταση έγινε αποδεκτή και από το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και από τον αρμόδιο Υπουργό και έτσι η Μύκονος κατέστη ο πρώτος και μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα που απέκτησε άδεια εγκατάστασης καμερών αντιμετώπισης αξιόποινων πράξεων. Στην συνέχεια αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου ως υπεύθυνης υλοποίησης του έργου σε συνεργασία με τον Μιχάλη Ζουγανέλη (Μπαλτά). Παράλληλα με μια ομάδα ανθρώπων που διατηρούν κατοικία στην Μύκονο και την αγαπούν, συστήσαμε το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Friends of Mykonos FOM, το οποίο και συγχρηματοδότησε με δωρεά μαζί με τον Δήμο Μυκόνου και το αρμόδιο Υπουργείο την αγορά, του κλειστού συστήματος καμερών που θα καλύπτει τους δρόμους της Μυκόνου με σύστημα καταγραφής, τελευταίας τεχνολογίας (που βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο στο Τ.Α. Μυκόνου). Αναμένουμε την τελική έγκριση της άδειας για να τεθεί το σύστημα σε λειτουργία και θα συντελέσει στην καταπολέμηση αξιόποινων πράξεων στο νησί. Επίσης έχουμε προβεί ως FOM, στην δωρεά 12 μοτοσυκλετών και διόπτρων νυκτός στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.

Καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της θητείας μου, εργάζομαι ακούραστα για την προώθηση του νησιού σε νέες αγορές, διατηρώντας στενή επικοινωνία και συνεργασία με το Υπουργείου Τουρισμού.

Συνεχίζω να συμπράττω με την ομάδα «Πρωτοβουλία Δράσης» γιατί είναι η μόνη απάντηση και εγγύηση στις σύγχρονες προκλήσεις.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι